з нашою фундаментальною інженерною освітою ти будеш справжнім фахівцем у будь-якій сучасній галузі!

Ознайомлення з новітніми технологіями на підприємстві «Кромберг енд Шуберт».

Зі ознайомчою метою 06 жовтня 2023 року здобувачі вищої освіти академічних груп освітньої програми 131 «Прикладна механіка» (ІМ-11, ІМ(МОРВС)-12, ІМ-21, ІМ(МОРВС)-21 побували на підприємстві «Кромберг енд Шуберт».

На сьогоднішній день ТзОВ «Кромберг енд Шуберт Україна» – це підприємство з 100% іноземними інвестиціями, яке спеціалізується на виготовленні електричних бортових кабельних систем для автомобілів (BMW). Працівникам гарантують соціальний захист, професійний ріст, стабільність та офіційне працевлаштування. Проведення подібних заходів, має реальний вплив на свідомість студентів та підвищує їх мотивацію до гарного навчання.

Під час заходу студенти ознайомилися з організаційною структурою підприємства, мали можливість побувати в різних відділах заводу, відвідали виробничий цех, ознайомитися зі специфікою роботи виробничих ліній, побачили повний виробничий цикл виготовлення та процес тестування готової продукції, умовами праці.

Екскурсія залишила позитивні враження, додавши роздумів та планів на близьке майбутнє. Зокрема, йдеться про домовленість з керівництвом щодо можливості проходження студентами практики на базі цього підприємства.

Дякуємо співробітникам «Кромберг енд Шуберт» Наталії Шевельовій (соціальний працівник) за змістовну та цікаву екскурсію.

доцент кафедри прикладної механіки та мехатроніки

Роман Полінкевич

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *