з нашою фундаментальною інженерною освітою ти будеш справжнім фахівцем у будь-якій сучасній галузі!

«Матеріали та технології в інженерії» МТІ-2024

Плідна та конструктивна робота, відгуки та обговорення попередньої Міжнародної науково-технічної конференції МТІ-2023 в ім’я здоров’я, збереження сили духу нашої патріотично налаштованої наукової спільноти сприяла організації та проведенні уже II Міжнародної науково-технічної конференції МТІ-2024 у змішаному форматі.

Команда МТІ-2024 рада запросити всіх науковців, молодих дослідників, представників бізнесу, стейкхолдерів, докторантів, аспірантів та студентів взяти участь у II-ій Міжнародній науково-технічній конференції «Матеріали та технології в інженерії» МТІ-2024, яка відбудеться у Луцькому національному технічному університеті, в Луцьку, Україна, 14-16 травня 2024 року.

Цьогоріч II-а Міжнародна науково-технічна конференція МТІ-2024 буде відбуватися під егідою та за проєкту OPTIMА, який прямований на впровадження ідей та практик відкритої науки в Україні для підвищення якості освітніх послуг. Залучення до українських наукових конференцій молодих дослідників у різних наукових сферах та їх менторство допоможе забезпечити справедливий, чіткий та прозорий відбір матеріалів для МТІ-2024 із єдиними принципами академічної доброчесності.

МТІ-2024 проходитиме під патронатом професора Ірини Вахович, ректора Луцького національного технічного університету та за сприяння проєкту OPTIMА.

Команда МТІ-2024, ЛНТУ і далі сприяє та підтримує наукову міжнародну та вітчизняну співпрацю з нашими партнерами, а також впевнена у Перемозі України та вірить у мир у всіх його проявах.

Детальна інформація розміщена на сайті МТІ-2024     www.mte.lntu.edu.ua

Команда МТІ-2024

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *