з нашою фундаментальною інженерною освітою ти будеш справжнім фахівцем у будь-якій сучасній галузі!

Зв’язок студентсько-абітурієнтських поколінь ОП “Прикладна механіка”

Освітанаукавиробництво – це модель інтеграції новітнього освітнього процесу в економіку країни, зокрема  і в теперешній нелегкий час. Для України, яка обов’язково переможе, саме такий дієвий зв’язок і підтримка цієї моделі дасть змогу ефективно розв’язувати завдання у післявоєнний час.

20 вересня 2023 року спільно з дружнім Ковельським промислово-економічним фаховим коледжом ЛНТУ,для здобувачів вищої освіти університету ОП “Прикладна механіка” (гр. ІМс-21, гр. ІМс-11) та здобувачів ФПО, груп ІІІ та IV курсів освітньо-професійної програми «Галузеве машинобудування» був проведений бінарний освітній захід на підприємстві «KROMBERG & SCHUBERT» з вивченням автоматизації провідного виробництва.

Кафедра також гостинно та креативно провела зустріч майбутніх студентів у стінах ЛНТУ, показавши сучасні лабораторії та можливості подальшого навчання і розвитку.

Ми відкриті до співпраці! Запрошуємо стейкхолдерів зробити свій внесок у розвиток сучасної освіти і підсилити модель «Освіта-наука-виробництво» 

 

Кафедра прикладної механіки та мехатроніка

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *