з нашою фундаментальною інженерною освітою ти будеш справжнім фахівцем у будь-якій сучасній галузі!

Пізнавальна екскурсія в Музей сучасного українського мистецтва Корсаків

18 жовтня 2022 року студенти 2 курсу освітніх програм першого (бакалаврського) рівня вищої освіти «Прикладна механіка» та «Металообробне обладнання та роботизовано виробничі системи» спеціальності 131 Прикладна механіка разом з кураторами Тарасом Четвержуком та Віктором Сичуком організували пізнавальну екскурсію в Музей сучасного українського мистецтва Корсаків, який включає в себе також Музей науки і техніки та Художньо-меморіальний музей Миколи Кумановського.

Музей науки і техніки – це унікальний напрямок, який виник на перетині мистецтва і техніки, що робить продукцію масового виробництва цікавою для відвідувачів та натхненною для виробників. Головне завдання музею – показати учням та студентам все найцікавіше зі світу науки, стимулювати їх до отримання знань в повсякденному навчанні. Слід відмітити, що деякі діючі стенди були реалізовані в рамках двосторонньої співпраці студентами кафедри прикладної механіки ЛНТУ попередніх випусків.

Студенти опинилися в просторі, де в зрозумілій і доступній формі продемонстровані найважливіші наукові здобутки людства, їхні закони та взаємодія.

В рамках візиту працівниками музею було проведено тренінги з відпрацювання первинних навичок тактичної медицини та володіння зброєю.

Наступною локацією для ознайомлення з найбільш унікальними експонатами став музей сучасного мистецтва. Він створений з метою розвитку духовності нації, пропагування українського мистецтва у світі шляхом презентації яскравих творчих здобутків художньої культури XX-ХХІ століття, знайомства відвідувачів з сучасним мистецтвом через авторські проекти, інсталяції, перформанси.

Широка програма виставкової, освітньої, науково-дослідницької та видавничої діяльності, яку проводить Музей сучасного українського мистецтва Корсаків, відображає актуальні процеси в українській культурі та відкриває можливості для публічного діалогу і створення нових творів.

Музей сучасного українського мистецтва Корсаків – місце, де зустрічаються люди, ідеї, наука та мистецтво, щоб створювати майбутнє.

Студенти та куратори отримали величезне емоційне задоволення від даного заходу та щиро вдячні екскурсоводу, майстрам тренінгів за незабутню зустріч і набуті знання!!!

 

Тарас Четвержук, куратор групи ІМ-21

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *