з нашою фундаментальною інженерною освітою ти будеш справжнім фахівцем у будь-якій сучасній галузі!

Професійне виховання студентів випускового курсу ОП «Прикладна механіка»
на кафедрі прикладної механіки та мехатроніки

Сьогодні на кафедрі прикладної механіки та мехатроніки була проведена виховна година на тему: «Вступ до магістратури–2021» для студентів 4 курсу групи ІМ-41 (ТМ, МРВ) та 2 курсу групи ІМс-21 (ТМ, МТП) денної форми навчання факультету транспорту та механічної інженерії.

Ознайомила випускників із основними вимогами і правилами вступу до університету на другий (магістрерський) рівень вищої освіти та відслідкувати етапи вступної кампанії відповідальна за профорієнтацію на кафедрі к.т.н., доцент ГУЛІЄВА Наталія Михайлівна.

На виховну годину було запрошено гаранта магістерської освітньої програми «Прикладна механіка» к.т.н., доцента СОМОВА Дмитра Олександровича, який поглибив знання здобувачів освіти про переваги обраної професійної галузі, матеріально-технічну базу кафедри, можливості для навчання за дуальною формою та майбутній кар’єрний ріст. Професорсько-викладацький склад кафедри докладає максимум зусиль, щоб кожен із здобувачів освіти отримав фахові знання та практичні навички, проводить цікаві та змістовні лекції, урізноманітнені інтерактивними методами семінарські заняття й лабораторні роботи, онлайн зустрічі у технічній сфері – неповний перелік складових компонентів освітнього процесу, що забезпечує кафедра прикладної механіки та мехатроніки.

Куратори студентських груп к.т.н., доцент САМЧУК Людмила Михайлівна та к.т.н., доцент ПАСТЕРНАК Вікторія Валентинівна оперативно надали зрозумілу, повноцінну та змістовну інформацію щодо основних вимог і правил реєстрації та складання ЗНО для вступу до магістратури.

Користуючись перевагами живого спілкування, студенти мали можливість поставити ряд актуальних запитань, на які доповідачі дали вичерпні й зрозумілі відповіді та дізнатись про умови, особливості вступу і переваги подальшого навчання на кафедрі, перспективи працевлаштування на основі отриманого в університеті диплому про вищу освіту.

Отже, актуальними для розгляду були питання правил вступу та умов прийому на навчання, терміни подачі заяв та документів, а також особливості підготовки до складання вступного іспиту з іноземної мови та комплексу фундаментальних та професійно-орієнтованих дисциплін.

Докладнішу інформацію про реєстрацію можна переглянути на сайті УЦОЯО за посиланням: http://testportal.gov.ua/registr/

Не дивлячись на усі побоювання та перестороги, учасники освітнього процесу успішно адаптувались до нових вимог сьогодення в умовах карантинних заходів та впевнено йдуть до завершення навчального року.

Для студентів групи ІМ-41 та ІМс-21 цей рік є особливо важливим, адже попереду складання державної атестації та вступ до магістратури.

Кожен із них планує продовжувати навчання та здобувати другий (магістерський) рівень вищої освіти. Тішить думка, що майбутні інженери не полишають галузь освіти і обирають для вступу освітньо-професійну програму кафедри Прикладної механіки та мехатроніки – «Прикладна механіка».

Пишаємося досягненнями наших студентів. Кожен із них стає фахівцем обраної галузі з власними поглядами та переконаннями щодо майбутнього життя.

Успіхів Вам і до зустрічі в магістратурі!

 

Іванна ЕРІФАВІ,

лаборант кафедри прикладної механіки та механотроніки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *