з нашою фундаментальною інженерною освітою ти будеш справжнім фахівцем у будь-якій сучасній галузі!

Застосування елементів дуальної освіти кафедрою прикладної механіки та мехатроніки

В період з 23 лютого по 11 березня 2021 року за ініціативи гаранта ОП “Прикладна механіка” к.т.н., доц. Тетяни Божко та провідного фахівця кафедри к.т.н., доц. Ростислава Редька кафедрою прикладної механіки та мехатроніки були проведені 3 лабораторні роботи на машинобудівному підприємстві ПП «Джерело», що займається такими видами економічної діяльності: 24.33 Холодне штампування та гнуття; 25.11 Виробництво будівельних металевих конструкцій і частин конструкцій; 25.12 Виробництво металевих дверей і вікон (https://youcontrol.com.ua/catalog/company_details/13346071/).

Студенти і викладачі кафедри мають можливість проходити практику, а також виконувати окремі практичні і лабораторні роботи на цьому підприємстві згідно діючого договору про співпрацю і концепції використання елементів дуальної освіти Луцького НТУ.

Перша лабораторна робота на тему «Аналіз якості і проектування поковок, які штампуються на молотах, пресах і ГКМ» має за мету практичне освоєння механізму проектування заготовок, які отримують штампуванням на молотах, пресах, ГКМ і набуття студентами відповідних навиків, розрахована на 2 академічні години. Основні теоретичні відомості, порядок виконання роботи і зміст звіту наведені у методичних вказівках до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологічні методи виробництва заготовок», укладач к.т.н., доц. Людмила Самчук.

Друга лабораторна робота на тему «Аналіз якості і проектування заготовок, отриманих методом поперечної прокатки» має за мету набуття практичних навиків оцінки якості (точності основних розмірів і стану поверхонь) і освоєння методики конструювання заготовок, що виготовляються поперечно-клиновою прокаткою, розрахована на 2 академічні години. Основні теоретичні відомості, порядок виконання роботи і зміст звіту наведені у методичних вказівках до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологічні методи виробництва заготовок», укладач к.т.н., доц. Людмила Самчук.

Третя лабораторна робота на тему «Аналіз якості і проектування зварних заготовок» має за мету набуття практичних навиків оцінки якості (точності основних розмірів і стану зварних швів) зварних заготовок і освоєння методики їх проектування, розрахована на 2 академічні години. Основні теоретичні відомості, порядок виконання роботи і зміст звіту наведені у методичних вказівках до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологічні методи виробництва заготовок», укладач к.т.н., доц. Людмила Самчук.

 

Ростислав Редько,

доцент кафедри прикладної механіки та мехатроніки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *