з нашою фундаментальною інженерною освітою ти будеш справжнім фахівцем у будь-якій сучасній галузі!

ІНТЕГРАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА В ОСВІТУ НА ПРИКЛАДІ КАФЕДРИ ПРИКЛАДНОЇ МЕХАНІКИ ЛУЦЬКОГО НТУ

CAMOZZI® – міжнародний італійський концерн по виробництву пневмоапаратури та пневмообладання, пневмосистем і пневмоавтоматики. Дана компанія володіє унікальними знаннями в області застосування промислової пневматики. Саме тому кафедра прикладної механіки Луцького НТУ обрала для навчання та практичних навичок студентів обладнання CAMOZZI®.

«На Андрія», 13 грудня 2019 року відбулася презентація нового обладнання пневмостенду CAMOZZI®, придбаного на кошти члена наглядової ради Луцького НТУ Олега Дмитрука. Святково-феєричний захід зібрав чимало глядачів та зацікавлених людей. Відкриття розпочав ректор Луцького НТУ Петро Савчук, який зазначив на важливості та доцільності застосування передового обладнання в начальних цілях для навчання інженерної молоді сучасним технологіям.

Завідувач кафедри Дмитро Сомов відмітив перспективність використання пневмостенду для навчання студентів спеціальності «Прикладна механіка», а Петро Клизуб, представник ТОВ «КАМОЦЦІ», зауважив, що впровадження новітніх технологічних розробок, а також тісне та ефективне співробітництво з Луцьким НТУ дозволяє компанії CAMOZZI® своєчасно реагувати на постійно прогресуючі закоики світового ринку промислової пневматики.

Подальшої продуктивної співпраці нам та нових звершень разом!!!

Олександр Повстяной

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *