з нашою фундаментальною інженерною освітою ти будеш справжнім фахівцем у будь-якій сучасній галузі!

СПРАВЖНЯ СПІВПРАЦЯ ПІДТВЕРДЖУЄТЬСЯ РЕАЛЬНИМИ СПРАВАМИ

 

Співпраця – це прекрасний спосіб роботи

для деяких з нас і неминучий для більшості

 

Тільки працюючи в команді можна отримати більше можливостей, знань, влади, ніж кожному поодинці. Справжні історії успіху сучасності – спортивні команди, політичні кампанії, комерційні підприємства – це все про співпрацю і спільні взаємні зусилля.

Не саме тому, 27 вересня 2019 року колега, друг, цікава людина та представник Ковельського промислово-економічного коледжу Денис Русаков відвідав з робочо-дружнім візитом кафедру прикладної механіки Луцького НТУ. Родзинкою зустрічі з завідувачем кафедри Дмитром Сомовим стала розмова про майбутню співпрацю у сфері модернізації верстатів з ЧПУ, обмін досвідом та налагодження конструктивних відносин у професійній сфері.

Віктор Сичук, Микола Колядинський, Олег Варич  надали кваліфіковану пропозицію щодо можливості модернізації верстатів з числовим програмним управлінням, ввели у тонкощі цієї справи та детально роз’яснили деталі переобладнання верстатів даної групи.

Візит був би не повним,, якби не відбулася зустріч колишнього наставника з теперішніми студентами Луцького «політеху» та кафедри прикладної механіки. Студенти групи ІМС-11 (куратор Людмила Самчук) надзвичайно тепло привітали Дениса Русакова з перебуванням у рідних стінах закладу вищої освіти, обмінялися привітаннями та подякували за підтримку.

Завершення робочого візиту та дружньої зустрічі завершилося домовленістю про можливу участь Олексія Клімовича, начальника відділу розробки технологій Служби головного технолога ДП «АС3 №1» АТ «АК Богдан Моторс», випусника кафедри прикладної механіки Луцького НТУ в якості голови ДКК у Ковельському промислово-економічному коледжі Луцького НТУ.

Олександр Повстяной

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *