з нашою фундаментальною інженерною освітою ти будеш справжнім фахівцем у будь-якій сучасній галузі!

Успішне завершення навчання бакалаврів спеціальності «Прикладна механіка»

З 7 по 22 червня 2019 року на кафедрі прикладної механіки відбувалися захисти бакалаврських робіт. Робота державної екзаменаційної комісії у складі голови Дмитра Матрунчика (директор державного підприємства “Львівський Державний авіаційно-ремонтний завод”), завідувача кафедри Дмитра Сомова, доцентів кафедри Богдана Валецького,  Романа Полінкевича, Олександра Повстяного та секретаря Іванни Еріфаві була направлена на підтвердження професійної підготовки інженерів на якісно новому рівні.

Вже випускники-бакалаври кафедри довели свої знання та уміння, показали свою здатність розв’язувати нестандартні завдання, приймати оптимальні рішення в нетипових умовах, генерувати оригінальні й ефективні для суспільства ідеї, креативно мислити та діяти. Всі ці моменти і висвітлилися у їх бакалаврських розробках, випускних роботах.

Свою фаховість довели 39 студентів, з них на «відмінно» свої знання продемонстрували 11 бакалаврів.

Особливою гордістю захистів стали доповіді та бакалаврські роботи студентів Олександра Гороб’я, Дмитра Коляди, Віталія Трикуша, які підвердили свої набуті протягом навчання знання з «відзнакою». Акцент їхніх умінь був направлений на здатності виконувати теоретичні і розрахунково-експериментальні роботи, вирішення основних завдань прикладної механіки – раціональної оптимізації, надійності та безпеки машин, конструкцій, установок, агрегатів, устаткування, приладів і їх елементів, а також вміле застосування інформаційних технологій, сучасних систем комп’ютерної математики.

Усі випускники бакалаврської програми «Прикладна механіка» отримали професійні компетенції, які повністю відповідають сучасним вимогам роботодавців: машинобудівних підприємств, промислових заводів, науково-дослідних установ, конструкторських бюро, технічних фірм, навчальних професійних закладів.

Від душі вітаємо наших бакалаврських випускників з успішними захистами та родинно чекаємо у стінах рідного Луцького НТУ, кафедри прикладної механіки зокрема, для продовження навчання уже в магістратурі.

секретар ДЕК, Іванна Еріфаві

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *