з нашою фундаментальною інженерною освітою ти будеш справжнім фахівцем у будь-якій сучасній галузі!

“Перспективи розвитку машинобудування та транспорту”

Кафедра прикладної механіки Луцького НТУ внесла свій скромний вклад у розвиток сучасного машинобудування та транспорту України та світу.

Саме з 13 по 15 травня 2019 року представники кафедри – завідувач Дмитро Сомов, декан ТФ Олег Заболотний, професор Віктор Рудь, доценти Віктор Сичук та Олександр Повстяной взяли безепосередню участь у I Міжнародній науково-технічній конференції “Перспективи розвитку машинобудування та транспорту”, яка проходила у Вінниці, у Вінницькому національному технічному університеті.

 

Метою конференції було забезпечення можливостей для поширення найновішої наукової, технічної та інженерної інформації в напрямку розвитку галузевих технологій та обладнання, автомобільної техніки і технологій, методів динаміки машин та споруд, матеріалознавства і обробки металів тиском, а також пропаганди наукових досягнень провідних вчених України і зарубіжних країн.

Актуальність питання та тематичні напрями конференції були надзвичайно перспективними, сучасними та нагальними. Про це свідчить кількість учасників, які взяли участь та велика кількість виступів на секційних засіданнях.

Потому члени кафедри обговорили питання спільної роботи та співпраці з головою оргкомітету д.т.н., професором Поліщуком Леонідом Клавдійовичем, намітили основні цілі та задачі спільних проектів у навчанні, науці, освіті.

Дякуємо організаторам за надзвичайно теплий, родинний та комфортний прийом.

Олександр Повстяной

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *