з нашою фундаментальною інженерною освітою ти будеш справжнім фахівцем у будь-якій сучасній галузі!

У період з 12 по 15 березня 2019 року к.т.н. доц. кафедри прикладної механіки Сичук Віктор Анатолійович успішно пройшов навчальні курси на фірмі FESTO (м. Київ). Дані курси були присвячені програмуванню промислових контролерів SIEMENS.

Практичні роботи здійснювалися на PLC SIEMENS S7-300, S7-400, частотних генераторах, конвертерах інтерфейсів, функціональних блоках, що входять в систему промислових контролерів. Для написання програм роботи контролерів з подальшим їх безпосереднім програмуванням здійснювалось вивчення сучасного програмного забезпечення Simatic Step 7.

 

Перевірка написаних програм практично перевірялася на вищезгаданих контролерах SIEMENS з обговоренням та вирішенням помилок, які виявлялися в процесі програмування.

Варто відмітити, що стиль та професійність викладання проходило на високому рівні і вся інформація, яка була подана, успішно засвоювалася. Отримані знання можна застосовувати для автоматизації будь-яких автоматизованих ліній та складних механізмів з великою кількістю приводів різного типу та датчиків зворотного зв’язку.

Дякуємо представництву фірми FESTO в м. Києві за надану можливість професійного росту!

 

к.т.н., доцент кафедри прикладної механіки Віктор Сичук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *