з нашою фундаментальною інженерною освітою ти будеш справжнім фахівцем у будь-якій сучасній галузі!

З нагоди 10-ї річниці створення Луцького НТУ на кафедрі Прикладної механіки відбувся круглий стіл на тему «Перспективні технології в інженерії».

Завідувач кафедри Сомов Дмитро Олександрович привітав усіх присутніх та зазначив, що наше майбутнє залежить від розвитку технологій.

Запрошений гість, декан Технологічного факультету, Заболотний Олег Васильович приєднався до вітальних слів та зауважив, що у подальшому деканат співпрацюватиме  із кафедрою у напрямку перспективного розвитку технологій в інженерії.

У результаті обговорення перспективних технологій в інженерії викладачі розглянули чимало актуальних питань.

Варто зазначити, що деякі з цихтехнологій є результатом теоретичнихдосліджень, інші — практичнихрозробок і спостережень. При цьомупояванових, перспективнихтехнологійзвичайнопризводить до замінитехнологій, щобазувалисяна досягненнях останніх років та окремих досягненнях минулого століття, які до цього часу залишалися спірними та не отримали розвитку свого потенціалу.

Перспективні технології мають змінити рівень технологічного розвитку людства. Технології охоплюють широкий спектр різних технологій, таких як освітні технології, інформаційні технології, нанотехнології, робототехніка і штучний інтелект.

Також, серед інших аспектів, керівники випускних робіт бакалаврів розповіли про роботу студентів по удосконаленню обладнання (застосування ЧПУ).

Проведенні аналізи та результати досліджень наші студенти мають змогу висвітлити у наукових статтях, які будуть публікуватися у студентському віснику, а також, подати на конкурси студентських наукових робіт у різні міста України.

Перспективні технології дозволяють отримати технічні нововведення, які представляють собою прогресивні розробки та забезпечують переваги для стійкого технологічного зростання.

Іванна Еріфаві, лаборант кафедри ПМ

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *