з нашою фундаментальною інженерною освітою ти будеш справжнім фахівцем у будь-якій сучасній галузі!

ПРОФОРІЄНТАЦІЯ РЕАЛЬНИМИ ДІЯМИ

Шанування святого Юрія (Георгія) почалося з V століття, його вшановували, як мученика і воїна. Юрій (Георгій) став святим патроном візантійських імператорів, а пізніше і руських князів, у яких ім’я Юрія стає улюбленим. На Русі святий Юрій відомий з часів прийняття християнства наприкінці X століття. Він з’явився серед інших християнських святих із Візантії, де шанування його мало вже багатовікову традицію

(https://1plus1.ua/novyny/svato-uria-2022-koli-bude-ta-so-ne-mozna-robiti)

 

“На Юрія” представники кафедри з робочим та профорієнтаційним візитом відвідали структурний підрозділ ЛНТУ – Ковельський промислово-економічний фаховий коледж.
Найкраща реклама – це справжня справа та реальні дії. Про це пересвідчилися і студенти, і викладачі, і керівництво КПЕФК, дивлячись на модернізований маніпулятор, який відродив та запустив в роботу провідний фахівець кафедри доцент Віктор Сичук. Він продемонтрував всю повноту дій маніпулятора та надав рекомендації щодо подальшого його практичного, лабораторного та наукового призначення.

Потому, завідувач кафедри доцент Ростислав Редько детально та цікаво розповів майбутнім студентам про особливості вступної кампанії у воєнний час, детальну інформацію про освітні програми кафедри, можливості працевлаштування після отримання якісної технічної освіти та переваги навчання у ЛНТУ.

На завершення продуктивної зустрічі заступник декана з партнерства ФТМІ ЛНТУ Олександр Повстяной розповів про освітні програми факультету транспорту та механічної інженерії, надав інформацію про тонкощі, нюанси цьогорічного вступу до ЗВО, можливості реалізації як фахівця в умовах сьогодення.

 

Юрій (Георгій) Змієборець здавна став покровителем воїнів. Юріїв день відзначається в православ’ї, як день захисника Вітчизни. 

В українській народній традиції Юрій (Георгій) відомий як винищувач гадів, замовляння від їхніх укусів були частиною українських традицій. 

Юріїв день в Україні, загалом, хліборобське свято, яке колись було пов’язане з веснянками

(https://1plus1.ua/novyny/svato-uria-2022-koli-bude-ta-so-ne-mozna-robiti)

 

Олександр Повстяной

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *