з нашою фундаментальною інженерною освітою ти будеш справжнім фахівцем у будь-якій сучасній галузі!

СЕМІНАР НА ТЕМУ: «МОЖЛИВОСТІ ПУБЛІКАЦІЇ ВЛАСНИХ РЕЗУЛЬТАТІВ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ» ДЛЯ ЗДОБУВАЧІВ ТРЕТЬОГО (ОСВІТНЬО-НАУКОВОГО) РІВНЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ ОНП «ПРИКЛАДНА МЕХАНІКА»

В рамках мотиваційної зустрічі зі добувачами третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти спеціальності 131 Прикладна механіка ОНП «Прикладна механіка» кафедри прикладної механіки та мехатроніки спільно з відділом аспірантури та докторантури проведено інформативний захід на теми «Публікації та їх цитування у наукових рейтингових виданнях» та «Літературний пошук як елемент наукового дослідження». Захід відбувся 19 лютого 2022 року в Луцькому національному технічному університеті.

Із вступним словом виступив проректор з НПР та досліджень, а за сумісництвом доцент кафедри прикладної механіки та мехатроніки Олег Заболотний та відмітив, що такі заходи проводяться задля підвищення кваліфікації науково-педагогічних, педагогічних працівників та здобувачів ЛНТУ. Наголосив, що основною метою є професійний розвиток наших здобувачів відповідно до державної політики у галузі освіти та забезпечення якості освіти. Тому ми створюємо для них умови відкритого спілкування та переймання досвіду в авторитетних науковців нашого університету.

Перед здобувачами виступили також директор бібліотеки ЛНТУ Світлана Бакуменко та професор кафедри прикладної математики та механіки Ярослав Пастернак, які детально ознайомили про особливості роботи з науковометричними базами даних Scopus та Web of Science – визначення, складові, функції відкритого доступу та відкритої науки. В рамках семінару розглянули можливості й функції платформи Publons та ідентифікатора Orcid.

Завідувачка відділу аспірантури та докторантури представила доповідь на тему «Новий порядок присудження доктора філософії» та роз’яснила основні вимоги та проблеми застосування даного порядку.

В свою чергу завідувач кафедри прикладної механіки та мехатроніки Ростислав Редько та доцент цієї ж кафедри Тарас Четвержук разом з науковими керівниками аспірантів розповіли про результати підготовки, виконання освітньої та дослідницької складової індивідуальних планів здобувачів ОНП «Прикладна механіка» 2019-2022 років навчання.

кафедра прикладної механіки та мехатроніки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *