з нашою фундаментальною інженерною освітою ти будеш справжнім фахівцем у будь-якій сучасній галузі!

Тут, у колі друзів, наче мить спливає час

І луна наука, що зібрала разом нас.

Радо і привітно сивий Світязь нас зустрів.

Тут, у колі друзів, зрозуміло все без слів.

На вітрилах мрії у далеку путь

Корабель надії хвилі понесуть.

На вітрилах мрії в даль через віки,

Щоб на небі запалить зірки.

(Дует «Світязь»)*

У 2019 році з 20 по 23 травня співорганізатори проводять у мальовничому куточку Волині – на території Національного парку “Шацькі озера” на березі озера «Світязь», чергову, вже VII Міжнародну науково-практичну конференцію «Теоретичні і експериментальні дослідження в сучасних технологіях матеріалознавства та машинобудування» з виданням наукових статей. Статті, що оформлені згідно вимог, будуть надруковані у фаховому збірнику наукових праць «Наукові нотатки» та у фаховому журналі «Комп’ютерно-інформаційні технології: освіта, наука, виробництво».

Співорганізаторами конференції виступають провідні наукові та вищі навчальні заклади України, Польщі, Білорусії, Болгарії, Турції, Португалії, Великобританії, Китаю та ряд наукових товариств України (всього 20 організацій).

Під час роботи конференції планується заслухати доповіді закінчених дисертаційних досліджень, тематика яких співпадає з тематикою роботи конференції, з метою їх оприлюдненого апробування та видачею відповідного сертифіката.

Основа мета конференції – зосередження уваги на проблемах матеріалознавства та машинобудування, розв’язок яких пов’язаний із викликами сьогодення. Також головним завданням є обмін інформацією, досвідом та поглиблення знань, в першу чергу, молодих вчених, аспірантів та фахівців в галузі сучасної проблематики та методології структурно–неоднорідних матеріалів. Значну увагу буде приділено використанню комп’ютерних технологій при моделюванні та дослідженні структурних і експлуатаційних характеристик матеріалів сучасного машинобудування.

Позитивний момент участі у даній конференції – поєднання у межах одного заходу, розгляд і обговорення питань, що пов’язані з прикладним та комп’ютерним матеріалознавством, розвитком машинобудування та застосування механотроніки. Таке поєднання прискорює обмін науковими досягненнями у різних галузях науки і сприяє інтенсивному впровадженню наукових розробок у виробничу практику.

Слідкуйте за відповідною інформацією щодо участі у VII Міжнародній науково-практичній конференції «Теоретичні і експериментальні дослідження в сучасних технологіях матеріалознавства та машинобудування» , вимог та прикладу оформлення статей на наших сайтах:

http://notatki.com.ua

http://lutsk-ntu.com.ua

http://www.pm-lntu.lutsk.ua

 

Організаційний комітет

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *