з нашою фундаментальною інженерною освітою ти будеш справжнім фахівцем у будь-якій сучасній галузі!

ДЕНЬ МАШИНОБУДІВНИКА: ВІД ПРОФЕСІЙНОГО СВЯТА ДО ПРОФЕСІЙНОГО ЗРОСТАННЯ

День машинобудівника – це свято, яке підкреслює важливість цієї професії і втілення прогресивних ідей. Машинобудування – це базова галузь економіки країни. Саме в машинобудуванні сконцентрований головний науково-виробничий та інженерний потенціал держави, який є основою для технічного прогресу, а молодь має бути його значущим рушієм. Відповідно, напередодні цього професійного свята здобувачі факультету транспорту та механічної інженерії першого курсу освітніх програм «Прикладна механіка» і «Металообробне обладнання та роботизовані виробничі системи» (гр. ПМ-11 та ПМ(МОРВС)-12) вже в перший місяць свого навчання в ЛНТУ отримали чудову можливість наживо ознайомитись із сучасним діючим виробництвом.

Так, 20 вересня 2024 року у супроводі працівників кафедри прикладної механіки та мехатроніки – завідувача лабораторіями Віктора Єрьоміна та доцента Ольги Залети здобувачі вищої освіти відвідали одне з провідних машинобудівних підприємств Волині ‒ «KROMBERG & SCHUBERT».

ТзОВ «Кромберг енд Шуберт Україна» спеціалізується на виготовленні електричних бортових кабельних систем для іноземних автомобілів. Працівникам підприємства створено умови для професійного зростання, безпечної праці та забезпечено інші соціальні гарантії.

Під час візиту здобувачів детально ознайомили зі структурою підприємства, а саме – зі специфікою складської системи, з роботою окремого виробничого обладнання та виробничими можливостями наявних потокових ліній. Здобувачі отримали змогу побачити повний цикл виготовлення продукції, а також заходи щодо контролю якості кінцевого виробу та його підготовки до відвантаження з підприємства.

Перший досвід знайомства з виробництвом справив на здобувачів позитивне враження. Також вони отримали запрошення на проходження практики згідно існуючих договорів про співпрацю з можливістю подальшого працевлаштування.

Дякуємо співробітникам «KROMBERG & SCHUBERT», зокрема інженеру з процесів Дмитру Верцінському та соціальному працівнику Наталії Шевельовій, за насичений, пізнавальний і корисний захід!

Кафедра прикладної механіки та мехатроніки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *